Ontdek de Verwondering van de Feestdagen met de Nieuwe Kerst- en Winter Collectie van Smell & Spice

De feestdagen naderen snel, en bij Smell & Spice zijn we heel enthousiast om onze gloednieuwe kerst- en wintercollectie met jou te delen. Kom in de kerststemming met deze heerlijke geuren, waaronder Gingerbread House, Smells Like Christmas, en Winter Wonderland. Onze geuren van de kerst- en winter collectie vullen je huis in warme en feestelijke sferen.

Geurkaarsen: Natuurlijke Betovering

Onze geurkaarsen, zoals de populaire Gingerbread-variant, zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke sojawas. De geur Gingerbread House heeft als topnoten een mix van gember, saffraan, citroen. Terwijl hij brandt komen de geuren bruine suiker en melasse vrij. En als kers op de taart als basisnoten een snufje nootmuskaat, kruidnagel, piment en vanille. Al met al zorgt dit voor een gezellige en uitnodigende sfeer in je ruimte.

Onze Smells Like Christmas geurkaars? Een kerstige mix van frisse sparrenaalden en warme kaneel die je meteen meeneemt naar de feestdagen. Brand 'm en voel de gezelligheid! 

Winter wonderland geurkaars, de naam zegt het al! Een perfecte geur voor de herfst, winter en de kerst. Laat je verrassen door deze geur die een hele rijk en warme geur afgeeft. Een favoriet van vele omdat de geur je gelijk laat denken aan de sfeervolle winterdagen.

Geurhangers: Sfeervolle Accenten

Breng de kerstsfeer met je mee waar je ook gaat met onze geurhangers. Hang ze in het toilet, aan de kerstboom, of in je kast voor een vleugje feestelijkheid waar je het nodig hebt.

Zeep voor Hand en Lichaam: Verwennerij voor de Huid

Onze zeep voor hand en lichaam is niet alleen luxueus, maar ook duurzaam. Vrij van palmolie en sulfaten, en verrijkt met glycerine om de huid te voeden en te verzorgen. En een perfect kleinigheidje om te geven tijdens de feestdagen!

Roomspray: Instant Winterse Atmosfeer

Creëer direct een winterse sfeer in elke kamer met onze roomspray. Smells Like Christmas brengt de geur van dennebomen en kaneel naar binnen, terwijl Grandma's Apple Pie een ruikt naar grootmoeders appeltaart of wat dacht je van Spicy Bergamot? Onze Roomspray Spicy Bergamot ruikt naar een heerlijke bergamot geur die wordt verweven met warme en pittige aroma's van kaneel, saffraan en kruidnagel en een bloemige, kruidige ondertoon. Naast de heerlijke geur heeft onze roomspray ook een hele mooie look en is daarom ook prachtig om neer te zetten als decoratie in het interieur. 

Cadeaupakketten: Duurzaam Verpakte Verrassingen

Verras je dierbaren met onze prachtige cadeaupakketten, samengesteld met liefde en verpakt in duurzaam materiaal. Het perfecte geschenk voor degenen die je dierbaar zijn en je een uniek en handgemaakt cadeau wilt geven! 

Duurzaamheid als Kernwaarde

Bij Smell & Spice streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen. Onze geurkaarsen worden gemaakt van natuurlijke sojawas en onze zeep is vrij van palmolie. We houden van producten die goed zijn voor jou en goed voor de planeet.

Shop Nu en Omarm de Wintertijd

Ontdek de heerlijk geurende wereld van onze kerst- en wintercollectie. Bestel vandaag nog en geef je huis een warme omhelzing van heerlijke geuren en duurzaamheid.

Welkom bij Smell & Spice deze feestdagen. 🎄🕯️

Translation missing: nl.general.search.loading